Musiikkia viimeiselle matkalle - hautajaismusiikin konsertti

su 20.10. kello 18.00

Musiikkia viimeiselle matkalle - hautajaismusiikin konsertti Pyhän Laurin kappeli

Iina Katila (urut, laulu ja piano) esittää pyhäinpäivän edellä siunaustilaisuuksissa eniten soitettuja ja laulettuja sävellyksiä. Mukana on mm. T. Albinonin, G. F. Händelin, J. S. Bachin rakastettuja teoksia ja myös muutama vähemmän tunnettu sävellys. Konsertissa myös lauletaan yhdessä yleisön kanssa muutama tuttu virsi. Vapaa pääsy.

Tavallisimmillaan siunaustilaisuuden musiikkina ovat instrumentaaliset alku- ja loppumusiikit, jotka soitetaan yleensä uruilla, sillä kyseinen soitin on lähes jokaisessa siunauskappelissa. Tämän lisäksi lauletaan virsi ennen ja jälkeen papin puheosuuden, minkä lisäksi voi olla muutakin musiikkia; laulu tai instrumentaali.

Tikkurilan seurakunnan kanttorina työskentelevä Iina Katila on koonnut konserttiin siunaustilaisuuksissa eniten soitettuja ja laulettuja sävellyksiä. Mukana on mm. T. Albinonin, G. F. Händelin, J. S. Bachin rakastettuja teoksia ja myös muutama vähemmän tunnettu, mutta vähintäänkin yhtä koskettava sävellys, kuten J. Brahmsin urkukoraali O Welt ich muss dich lassen.

Konsertissa myös lauletaan yhdessä yleisön kanssa muutama tuttu virsi.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

Lasten Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat joululaulut
ke 11.12.2019 klo 14.00 - su 22.12.2019 klo 11.30

Hämeenkylän kirkko, Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kauneimmat joululaulut HÄMEENKYLÄN seurakunnassa

Kauneimpia joululauluja voi tulla laulamaan yhdessä seurakunnan tilaisuuksiin seitsemän kertaa.