Joutilaisuuden lahja keholle ja mielelle - hiljaisuuden retriitti 18.-20.10.2019

pe 18.10. kello 16.00 - su 20.10. kello 16.00

Joutilaisuuden lahja keholle ja mielelle - hiljaisuuden retriitti 18.-20.10.2019

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuuden retriitti Vihdin Riuttarannassa tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja itsensä tutkiskeluun kauniissa ympäristössä. Riuttaranta on tunnettu hyvästä huolenpidostaan, jossa keho ja mieli lepäävät. Ohjaajina Natasa Stambej ja Tarja Korpela.

Retriitti on kristillisen perinteen ydintä, jossa hiljennytään yhdessä toisten kanssa, sitoudutaan vaitioloon ja rauhaan. Retriittiläiset eivät keskustele keskenään, mutta ohjaajalta voi varata ajan keskustelulle, mikäli tuntee siihen tarvetta.


Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Katso myös

la 28.9.2019 klo 9.00 - su 29.9.2019 klo 18.00

Syksyinen telttavaellus yhden yön yli Liesjärven kansallispuistossa

Vaellamme syksyn parhaan väriloiston keskellä hiljaa itseämme ja luontoa kuunnellen. Mukana eräopas Simo Ellilä ja pastori Tarja Korpela.