Pop-up-kuoro

su 13.10. kello 10.00

Pop-up-kuoro Hakunilan kirkko

Lauluniloa!

Syksyllä starttaa uusi Pop-up-kuoro, joka kokoontuu vain muutaman kerran vuodessa harjoituksiin ja sen jälkeen laulaa heti messussa. Aiempi laulukokemus on plussaa ja nuotinlukutaitokin auttaa, mutta ei ole välttämätön. Pop-up-kuoron laulut tulevat olemaan Tuomasmessu-laulujen tyylisiä ja vaikeustasoisia. Nuotteja on mahdollista saada etukäteen sähköpostitse noin viikko ennen kokoontumista.

Ensimmäinen Pop-up-kuorokerta on su 13.10. klo 10 Hakunilan kirkossa ja klo 12 laulamme Maailmojen messussa. Pop-up-ryhmää ohjaa kanttori Riikka Jäntti. Lisätietoja riikka.jantti@evl.fi 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

Lasten Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat joululaulut
ke 11.12.2019 klo 14.00 - su 22.12.2019 klo 11.30

Hämeenkylän kirkko, Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kauneimmat joululaulut HÄMEENKYLÄN seurakunnassa

Kauneimpia joululauluja voi tulla laulamaan yhdessä seurakunnan tilaisuuksiin seitsemän kertaa.