Juha Luodeslammen taidenäyttelyn avajaiset

su 13.10. kello 18.30

Korson seurakuntakeskus

Tervetuloa taidenäyttelyn avajaisiin!

Juha Luodeslammen näyttelyn Nimbus – korsolaista taidetta avajaisia vietetään sunnuntaina 13.10. klo 18.30 Korson seurakuntakeskuksessa.

Nimbus – korsolaista taidetta on kierrätysmateriaaleista kolmenkymmenen vuoden aikana syntyneiden veistosten kertomus. Tarina siitä, miten jokaiselle jo kertaalleen hylätylle esineelle on historiansa kautta syntynyt nykyisyys jossakin uudessa muodossa. Veistokset kertovat merkityksen ja identiteetin etsimisestä, suurista kysymyksistä ja hiljaisista vastauksista.

Taidenäyttely on avoinna 13.10.–10.11. arkisin klo 9–15, torstaisin Korso-messun yhteydessä klo 20 saakka ja muiden tilaisuuksien yhteydessä.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Katso myös

su 15.9. klo 13.00

Korson seurakuntakeskus

Kävele Naiselle Ammatti

Tule mukaan iloiseen koko perheen tapahtumaan ja tukemaan kehitysmaiden naisia!

Ei tietä kotiin -elokuva / No Road Home the movie

Elokuva pakolaisuudesta ja muukalaisuudesta. Paikalla elokuvan ohjaaja ja pääroolin esittäjä. / A film about refugees and being a stranger. Director, and an actor of the film are present.
ma 16.9. klo 9.00 -14.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Lapsiperheiden olohuone

Lapset voivat tulla kerhoilemaan vanhempiensa tai lähiaikuisen seurassa ja aivan omalla aikataululla. Täällä askarrellaan, leikitään ja aikuiset voivat nauttia kupin kahvia sekä tavata muita perheitä. Maanantaisin Olkkarissa on tarjoilla pientä purtavaa/ puuroa klo 9.00-10.30, edulliseen hintaan, 1e / lautanen.