Hääyö Pyhän Laurin kirkolla

pe 20.9. kello 18.45

Pyhän Laurin kirkko, Pyhän Laurin kappeli

Hääyö tapahtumaa vietetään jälleen pimenevässä syysillassa Pyhän Laurin kirkolla

Ensimmäisestä Hääyöstä on kulunut jo 10 vuotta, mutta edelleen romanttinen syysilta kutsuu pareja juhlistamaan rakkauttaan Pyhän Laurin kirkolle. Hääyö-tapahtumassa naimisiin pääsee helposti, mutta juhlallisesti. Mukaasi tarvitset vain puolisosi, sormukset ja todistuksen avioliiton esteiden tutkinnasta. Vihkivuorojen jako alkaa Pyhän Laurin kappelilla klo. 18.45, jolloin pareille on tarjolla myös kahvia ja hääkakkua. Vihkimiset alkavat kirkolla klo. 20.00.

Hääyö Pyhän Laurin kirkolla


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v