Aurinkotanssi

ke 18.9. kello 15.45 - kello 16.15

Aurinkotanssi

Itä-Hakkilan koulun pikkurakennus, Koulutie 8

Varhaisnuorten kuoro

Keskiviikkoisin klo 15.45-16.15 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoittelee Aurinkotanssi-kuoro. Se on tarkoitettu laulamisesta pitäville varhaisnuorille ja nuorille, iältään 11-15-vuotialle. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki ja teemme pieniä projekteja pitkin vuotta. Harrastus on maksuton. Esiinnymme kauden aikana muutamia kertoja, yleensä viikonloppuisin.

Syksyllä 2019 harjoitelemme omana kuoronamme ke klo 15.45-. Osa laulajista laulaa edelleen myös Kuunloiste-kuorossa. Aloitamme syyskauden ke 21.8. mutta myös kesken kauden mahtuu mukaan uusia laulajia. 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ti 15.10. klo 18.00

Länsimäen kirkko

Cecilia-kuoro

Kuoroharjoitus
ti 15.10. klo 18.30

Hakunilan kirkko

Muistellessa

Kultaisen iän laulajien konsertti ja lauluilta
ke 16.10. klo 18.30 -20.30

Korson kirkko

Kaarna - lauluryhmän harjoitukset

Ilmoittaudu mukaan diskanttiäänistä koostuvaan lauluryhmään. Syksyllä 2019 Kaarna esiintyy pyhäinpäivänä klassisen kuoromusiikin merkeissä.