Kävele Naiselle Ammatti -kävelytapahtuma

su 15.9. kello 14.30 - kello 17.30

Kävele Naiselle Ammatti -kävelytapahtuma Hakunilan kirkko

Sunnuntaikävelylenkki kivassa seurassa ja taidenäyttely samalla kertaa, voiko parempaa olla. Tule mukaan! Samalla voit lahjoituksellasi muuttaa kehitysmaiden naisten elämää.

Kävele Naiselle Ammatti -kävelytapahtuma liikuttaa tänään tuhansia osallistujia valtakunnallisesti! Tapahtuman lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta ja yrittäjyyttä Naisten Pankin kautta. Jo 30 eurolla yksi nainen saa itselleen ammatin ja mahdollisuuden parempaan elämään koko perheelle.

Kävelemme tänä vuonna Hakunilan-Nissaksen alueella. Lähtö klo 14.30 Hakunilan kirkolta kohti Nissbackan kartanon veistospuistoa, jossa tutustumme kuvanveistäjä Laila Pullisen ainutlaatuisiin teoksiin. Esittelyn jälkeen palaamme kirkolle, jossa n. klo 16.30 tarjolla kasvissosekeitto ja yhteinen päätöshartaus.

Kuljettavan matkan kokonaispituus n. 5 km. Lisätietoja diakoni Heli Leskiseltä, puh. 050 468 6410.
Ilmoittaudu tämän sivun linkistä etukäteen tai tule paikalle ex tempore, kirkolla tavataan! Vapaaehtoisen lahjoituksesi voit antaa etukäteen netissä tai kävelyn yhteydessä paikan päällä.
Viime vuonna lahjoitimme Ammatin 10 naiselle - tuplattaisiinko se?
 

Ilmoittaudu ja lahjoita täällä


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja "jäsentelyapua" ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin usein maanantaisin Hakunilan kirkon "Matalasta", toisinaan myös Länsimäen kirkon Puuroperjantaista.