Enkkukerho 7-14-vuotiaille

ke 4.9. kello 17.00

Enkkukerho 7-14-vuotiaille Kartanonkosken kerhohuoneisto / Tikkurilan seurakunta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Opi englantia pelaten ja videoita katsellen!

Kerhossa on mahdollisuus saada tunnukset netissä olevaan Raz-kids-materiaaliin, jota kerhossa käytetään oppimisen tukena. Tasoja riittää aloittelijasta haastaviin, ja jokainen kerholainen oppii omassa tahdissa oman tasonsa mukaisesti. Kerhoa ohjaa englanninkielen opettaja ja tulkki. Voit käydä kerhossa kerran viikossa tai kahdesti (maanantaisin Tikkurilassa, keskiviikkoisin Kartanonkoskella). Harjoituksia voi tehdä myös kotona omien tunnusten avulla. 

Raz-kids-sivusto


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa

Työtehtäviini kuuluu koululaisten (7-14-vuotiaiden) vapaa-ajan toiminta kerhojen, retkien ja leirien muodossa, ja koulutyössä olen aktiivisesti mukana. Koulutan kerhonohjaajia ja isosia tehtäviinsä sekä pidän rippikouluja. Ohjaan myös naisille Gospel-lattareita.

Katso myös

ma 23.9. klo 9.00 -14.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Lapsiperheiden olohuone

Lapset voivat tulla kerhoilemaan vanhempiensa tai lähiaikuisen seurassa ja aivan omalla aikataululla. Täällä askarrellaan, leikitään ja aikuiset voivat nauttia kupin kahvia sekä tavata muita perheitä. Maanantaisin Olkkarissa on tarjoilla pientä purtavaa/ puuroa klo 9.00-10.30, edulliseen hintaan, 1e / lautanen.

Tammiston perhekerho

Perhekerhoon voit tulla silloin kun sinulle sopii