ANKKABAROCK - Prinsessa ja sikopaimen

la 31.8. kello 15.00 - kello 15.40

ANKKABAROCK - Prinsessa ja sikopaimen Korson kirkko

Prinsessa ja sikopaimen on H. C. Andersenin Sikopaimen-tarinaan pohjautuva barokin ajan musiikin värittämä musiikkisatu. Lapsille suunnatussa konsertissa kuullaan musiikkia Charpentierilta, Vivaldilta, Landilta, Lullylta, Bachilta ja Uccelinilta.

Konsertin mielenkiintoinen ja opettavainen tarina kertoo nirsosta ja koppavasta prinsessa Annelista sekä häneen rakastuneesta prinssi Urmaasta, jota pinnallinen Anneli ei huoli sulhasekseen tämän tuotua hänelle vääränlaisia kosintalahjoja. Urmas naamioituu köyhäksi sikopaimeneksi ja saa lopulta Annelin ymmärtämään, että elämässä oikeasti tärkeät asiat ovat aitoja eikä niitä voi mitata rahassa. Musiikki ja tarina kietoutuvat konsertissa kiehtovaksi kokonaisuudeksi, jossa kertomuksen tärkeillä asioilla on kaikilla oma musiikillinen teemansa. Yleisökin pääsee osaksi konsertin kulkua muun muassa hoviväen roolissa taputtaen sekä tanssien. Prinsessa ja sikopaimen -konsertin esiintyjinä toimivat Anni Elonen, Louna Hosia ja Julia Tamminen. Konsertti on suunnattu päiväkoti-ikäisille sekä alakoulun 1.-4. luokkalaisille. Konsertin kesto on n. 35 min.

Esiintyjät:
Anni Elonen, kertoja, barokkiviulu ja kellopeli
Louna Hosia, barokkisello ja jouhikko
Julia Tamminen, urut

 

Vapaa pääsy.

www.ankkabarock.fi


Järjestäjä

Korson seurakunta

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.