Naisena Tansaniassa - Hanna London terveiset Morogorosta

ti 13.8. kello 18.30 - kello 20.30

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Miten tukea ja auttaa haavoittuvassa asemassa eläviä naisia?

Hanna Londo toimii Suomen Lähetysseuran hankekoordinaattorina Tansaniassa. Hän kertoo hankkeesta, jonka tarkoituksena on auttaa haavoittuvassa asemassa eläviä nuoria naisia parempaan elämään. Naisille on perustettu erilaisia yritysryhmiä, joita on tuettu pienlainoin. Miten nämä ryhmät ovat toimineet? Ja millaiset syyt ovat johtaneet naiset ryhmiin? Mikä tekee naisten elämästä haavoittuvaa Tansaniassa?

Illassa on tarjoilu, jonka tuotto menee haavoittuvassa asemassa elävien naisten auttamiseen Tansaniassa Suomen Lähetysseuran kautta.


Järjestäjä

Rekolan seurakunta

Lähetystyön pastori
Rekolan seurakunta
09 830 6737
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen työskennellyt Rekolan seurakunnassa pappina vuodesta 1998. Olin nuorempana lähetystyössä Tansaniassa, ja Rekolassakin työalanani on lähetystyö. Lisäksi sijaistan tarvittaessa kirkkoherraa.

Työssäni parasta on ihmisten tapaaminen. Pidän jumalanpalveluksia, kastan, vihin avioliittoon ja siunaan hautaan. Kirkolliset toimitukset ovat minulle sydämenasia. On tärkeää suunnitella juhla yhdessä.

Haluan kuunnella ihmisiä. Voit ottaa minuun yhteyttä – keskustellaan yhdessä elämän pienistä ja isoista asioista. Lähetä sähköpostia tai soita. Jos en pysty vastaamaan, jätä viesti ja soitan takaisin. Puhun myös swahilia – naongea swahili kidogo!

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
09 8306741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.

Katso myös

ma 16.12. klo 18.00

Koskikeskus

Sansan medialähetyspiiri

Asiaa medialähetystyöstä
ma 16.12. klo 18.00 -19.30

Tertunkuja 4 B

ma 13.1. klo 13.00 -14.30

Myyrmäen Virtakirkko

Toivoa Naisille

TOIVOA NAISILLE -rukouspiirissä tuetaan Medialähetys Sanansaattajien tekemää medialähetystyötä