Laatuaikaa -perheleiri

la 3.8. kello 10.00 - su 4.8.

Laatuaikaa -perheleiri

Vivamo, Lohja

Ilmoittautuminen on päättynyt

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna lähdetään perheleirille Lohjalle. Yhdessäoloa ja laatuaikaa oman perheen kanssa ja monipuolista leiriohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan kevään aikana!

 

Lomakauden lopussa on mahdollisuus lähteä yhden yön reissuun Lohjalle ja ottaa aikaa oman perheen hoitamiselle. Mistä te olette onnellisia ja kiitollisia? Mikä on teille tärkeää perheenä? Mitä anteeksianto tarkoittaa teille? Saamme vuorokauden aikana pohtia teemoja tekemisen, taiteilemisen ja yhdessäolon myötä. Aikaa jää myös oman perheen kesken.

Sunnuntaina vietämme leirikirkkoa ja näemme Vivamon Raamattukylän uutuusnäytelmän 77X. Näytelmä kertoo perheestä, joka kohtaa vaikeuksia ja selviää niistä.

Leirin hinta 70 e lapsilta (4v. ja isommat) ja 90 e aikuisilta (yli 12v.) - hinta sisältää kuljetukset, täysihoidon, teatterilipun ja leiriohjelman. Mukaan mahtuu n. 30 henkilöä. 

  Sitovat ilmoittautumiset 19.6. mennessä. Lisätietoja Jarnalta.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

su 7.7. klo 17.00

Havukosken palstoilla, Myllykoskenpuiston vastarannalla Peijaksentien eteläpuolella