PISARA suurleiri

ke 24.7. kello 10.00 - ma 29.7. kello 16.00

PISARA suurleiri

Partaharjun suurleiri PISARA sisältää tänä vuonna kolme leiriä - koululaisille, nuorille ja perheille!

PISARA-leiri 10-14-vuotiaille majoittuu seurakunnan teltoissa tutun Purolan alueella. Leiri toteutetaan yhteistyössä Vantaan seurakuntien kanssa, ja leirille matkustetaan yhteisellä bussilla. Leirin hinta on 80€/osallistuja. Leirin lisätiedot Nina Häkkinen (yhteystiedot alla).

Ilmoittautuminen täältä 1.3.2019 alkaen!

Perheleirille kutsumme etenkin alle 9-vuotiaita perheineen, vanhempineen, mummuineen, pappoineen ja/tai vaikkapa kummien kanssa. Majoitus tapahtuu omissa teltoissa Perhelän kylässä. Leirille voi saapua myös asuntovaunulla tai -autolla. Osallistua voi myös vain viikonlopuksi. Seurakunnasta järjestetään bussikuljetus perheille. Omin kyydein voi mennä myös lyhyemmäksi ajaksi. Lisätietoja Maaret Hirvensalo (yhteystiedot alla). Pisara-suurleirin hinta on 80 €/osallistuja, 3–9-vuotiaat 40 € ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Perheleirille voi osallistua myös perjantaista sunnuntaihin puoleen hintaan. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen, leirin ohjelman ja seuraavat leirillä tapahtuvat ruokailut: aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat. Leirimaksu ei sisällä bussimatkalla tapahtuvia ruokailuita eikä leirillä välipaloja.

Ilmoittautuminen täältä 1.3.2019 alkaen!

Ilmoittautuminen on sitova, vain 15.5.2019 mennessä tehdyt muutokset huomioidaan kuluitta.

Lääkärintodistuksella todennetuissa sairastapauksissa perimme 50 € toimistokuluja. Perheleirin sairastapauksissa riittää yhden perheenjäsenen lääkärintodistus, jolloin koko perheen osallistuminen voidaan perua toimistokuluilla (50 €/perhe).

PISARA-suurleirin viralliset nettisivut


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

 

nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.

Katso myös

ma 18.2.2019 klo 9.00 - to 21.2.2019 klo 16.00

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori

Hiihtolomaleiri 7-14-vuotiaille

Leirillä on luvassa hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä, pulkkailua, sählyä, polttopalloa, laulua, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista ja muuta mukavaa.
ma 18.2.2019 klo 9.00 - pe 22.2.2019 klo 14.30

Vehkarinteen leirikeskus, Hamina

Talvilomaleiri Lumikide

Ulkoilua, yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa luvassa koululaisten omalla leirillä!
ke 20.2. klo 9.00 -12.00

Hakunilan kirkko

Perhekerho

Hakunilan kirkon yläkerrassa lapsiperheet kohtaavat klo 9-12.