Lauluja ja kuvia

ke 10.7. kello 18.00

Lauluja ja kuvia Hakunilan kirkko

Yhteislaulukonsertti

Lauluja ja kuvia – Yhteislaulukonsertti maalaustaiteesta inspiroituen Suomen Kuvataiteen päivänä 10.7. klo 18 Hakunilan kirkossa
 

Helianna Herkkola, laulu ja piano

Herkkola on valmistunut kanttoriksi (MuM) ja laulupedagogiksi Helsingin Sibelius-Akatemiasta kesällä 2017. Syksyllä 2017 hän aloitti jatko-opintoja laulutaiteen maisteriohjelmassa ja on lukuvuoden 2018-2019 opiskellut laulua Pariisin Ecole Normale de Musique -koulussa stipendin turvin. Heinäkuun 2019 Herkkola toimii Hakunilan seurakunnassa kesäkanttorina.

Konserttiin tulee sekä sooloesityksiä, että yhteislauluja.

Vapaa pääsy.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.