Juhannusjuhlat Pyhän Laurin kirkkopuistossa

pe 21.6. kello 16.00 - kello 18.15

Juhannusjuhlat Pyhän Laurin kirkkopuistossa Pyhän Laurin kirkko

Pyhän Laurin kirkkopuistossa

Juhannusjuhlia vietetään Pyhän Laurin kirkkopuistossa, Pappilan edessä perjantaina 21.6. klo 16 - 18.15.

Vantaan seurakuntien yhteinen juhannusjuhla pidetään perjantaina 21.6. kello 16–18.15 Vantaalla Pyhän Laurin kirkkopuistossa, Pappilan edessä. Ohjelmassa on kesäisiä lauluja ja runon lausuntaa. Lapsille on temppurata.

Juhlille voi tulla omalla autolla, julkisilla tai bussilla joka lähtee seurakuntien alueelta. Bussimaksu on aikuisilta 8 euroa, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Bussilipun hintaan sisältyy pullakahvit. Julkisilla ja autolla tulleille kahvipulla on maksullinen. Myynnissä on myös grillattua makkaraa.

Ilmoittautumiset  bussikuljetukseen to 20.6. mennessä kirkkoherranvirastoihin.

(Huom. Tikkurilan seurakunnasta ei ole bussikuljetusta)

Ilmoittautumiset ja bussien reitit Pyhän Laurin kirkolle:

Bussit tulevat samaa reittiä takaisin tapahtuman jälkeen.

Hakunilan seurakunta, ma–to klo 9–16, p. 09 830 6500. 
Reitti: Länsimäen kirkko klo 15.00 ja klo 15.15 Hakunilan kirkko - Pyhän Laurin kirkko


Hämeenkylän seurakunta, ma–pe klo 9–14, p. 09 830 6450. 
Reitti: Hämeenkylän kirkko klo 15.00 - Pähkinärinteen ostoskeskus - Linnaisten päätepysäkki - Hämevaaran veitsitien liikenneympyrä - Rajatorpan ostoskeskus - Pyhän Laurin kirkko

Rekolan seurakunta, ma–pe klo 9–15, p. 09 830 6700.

Reitti: Päiväkummun Alepa klo 15.00 - Laurintie - Rekolantie (kirkon pysäkki) - Peijaksentie - Laurantie - Havukosken Alepa (Eteläinen Rastitie) - Laurantie - Hanabölentie - Koivukylänväylä - Kytötie (pysäkki Alepaa vastapäätä) - Peijaksentie - Asolanväylä (pysäkki Citymarketia vastapäätä) - Koivukylän Puistotie - Haapatie - Pyhän Laurin kirkko.

Korson seurakunta, Ei kuljetusta

Tikkurilan seurakunta, Ei kuljetusta

Vantaankosken seurakunta, Ei kuljetusta


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Tapahtumatuottaja
Seurakuntatyön erityispalvelut
Vernissakatu 4, PL 56
01301 Vantaa

Olen Vantaan seurakuntien tapahtumatuottaja, osallistun tapahtumien ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutan myös seurakuntien työntekijöitä järjestämään erilaisia tapahtumia alueellaan. 

Toinen maailmani löytyy valokuvauksen sekä jalkapallovalmennuksen parista.

Aikuistyön sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen Susanna Monni, alanvaihtaja, joka on opiskellut teologiaa aikuisena. Aiemmin olen tehnyt töitä kestävä kehitys- ja yritysvastuuasioiden parissa.  

Kestävä kehitys ja hengellisyys eivät ole mielestäni kaukana toisistaan: molemmissa pyritään rakentamaan parempaa maailmaa ja luomaan toivoa tulevasta.

Sydäntäni lähellä on yhdessä tekeminen: haluan olla mahdollistaja ja tarvittaessa sparraaja. Autan Vantaankosken seurakunnassa vapaaehtoisia aikuistyön sihteerin toimesta käsin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.