Laurin päiväkonsertit -sarja: Varpu Heikinheimo (viulu) ja Daniel Beskow (piano)

to 13.6. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Varpu Heikinheimo (viulu) ja Daniel Beskow (piano)

Kesäsarjamme toisen konsertin nimi on Sateen jälkeen. Viulisti Varpu Heikinheimo ja pianisti Daniel Beskow soittavat romanttisia säveliä Keski-Euroopasta Pohjolaan, säveltäjäniminä Mozart, Sibelius, Grieg ja Brahms. Ohjelma mm. sisältää osia Brahmsin 1. viulusonaatista, joka on lisänimeltään "Regensonate", Sibeliuksen lyyrisiä teoksia sekä muita viulukirjallisuuden helmiä. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Viulisti Varpu Heikinheimo on esiintynyt Suomessa ja Euroopassa eri kamarimusiikkikokoonpanojen kanssa. Hän on voittanut Tremor-jousikvartettinsa kanssa Kees Wiebenga- stipendin parhaasta kamarimusiikkiesityksestä Kuhmon kamarimusiikkifestivaaleilla. Heikinheimolle on myönnetty useita kansainvälisiä palkintoja ja vuonna 2012 hän oli solistina laajassa konserttisarjassa Saksassa. Tällä hetkellä Heikinheimo työskentelee viulistina Suomen Kansallisoopperan orkesterissa.

Pianisti Daniel Beskow konsertoi sekä solistina että erilaisten kamari- musiikkikokoonpanojen kanssa pääosin Pohjoismaissa. Hän on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja konserttilavoilla Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Beskowille on myönnetty monia kansainvälisiä palkintoja.

 

 

Laurin päiväkonsertit -kesäsarjan konsertit torstaisin klo 12:

6.6. Marzi Nyman & Jukka Leppilampi (ks. https://bit.ly/2HE5ooc )

13.6. Varpu Heikinheimo, viulu & Daniel Beskow, piano (ks. https://bit.ly/2HJGh3G )

20.6. Janne Malinen, kitara (ks. https://bit.ly/2Hx5ak3 )

27.6. Mariska (ks. https://bit.ly/2Eqbloh )

4.7. Johanna Almark-Mannila yhtyeineen (ks. https://bit.ly/2X47J2A )

11.7. Vokaaliyhtye Signe (ks. https://bit.ly/2M4M5Kg )

18.7. Henrik Sandås, harmonikka ja bandoneon (ks. https://bit.ly/2WZgKto )

25.7. Duo Emilia Lajunen & Suvi Oskala, viisikieliset viulut (ks. https://bit.ly/2HJHvvz )

1.8. Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius (ks. https://bit.ly/2Wdt5gE )


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 20.6. klo 12.00 -12.45

Pyhän Laurin kirkko

Laurin päiväkonsertit -sarja: Janne Malinen (kitara)

Kitaristi Janne Malisen konsertin otsikko on ”Oikeasti romanttinen kitara”, sillä hän soittaa puolet konsertin ohjelmasta vuonna 1828 rakennetulla historiallisella soittimella. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.
to 27.6. klo 12.00 -12.45

Pyhän Laurin kirkko

Laurin päiväkonsertit -sarja: Mariska

Hip hopia, punkkia, iskelmää, jazzia, poppia; Mariska on tehnyt ja esittänyt monenlaista musiikkia ja tekstittänyt myös muiden artistien kappaleita, kuten Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -hitin. Mariska pitää nyt kaikkien aikojen ensimmäisen kirkkokonserttinsa Pyhän Laurin kirkon Laurin päiväkonsertit -sarjassa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 €.
to 4.7. klo 12.00 -12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Johanna Almark Mannila yhtyeineen

Sjung för livet och spela som folk - eli Laula henkesi edestä ja soita ihmisiksi – on suomenruotsalaista lauluperinnettä musiikin universaalikielellä oleva kokonaisuus, joka koostuu vanhoista suomenruotsalaisista kansansävelmistä. Johanna Almark Mannilan uusissa sovituksissa kuuluu laaja musiikkityylien kirjo, missä kansallisromantiikka kohtaa afrikkalaisen ja latinalaisamerikkalaisen rytmiikan ja jazzahtavan soinnutuksen. Yleisökin pääsee laulamaan! Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.