Kesäillassa soi sello ja laulu

ke 12.6. kello 18.00

Kesäillassa soi sello ja laulu Hakunilan kirkko

Kesäkonsertissa Seeli Toivio

Seeli Toivio, sello ja laulu
Riikka Jäntti, piano ja urut
 
Oletko vielä kuullut, kun sellisti soittaa selloa ja laulaa samaan aikaan? Nyt siihen tilaisuus, kun lahtelainen sellisti-laulaja esiintyy Hakunilan kirkossa keskiviikkona 12.6. klo 18.
 
Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan Toivion ja Jäntin tulkitsemina mm. Oskar Merikantoa, J. S. Bachia ja Järnefeltiä. Sello soi ja laulut raikaa!
 
Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa.
 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.