Hakunilan messu

su 9.6. kello 12.00

Hakunilan messu Hakunilan kirkko

Tervetuloa messuun, Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!

Helluntai.

Cityriparin konfirmaatio. Papit Tapani Varis ja Sari Kokkonen, diakoni Liisa Juusela, kanttori Riikka Jäntti, kaikki rippikouluryhmän ohjaajat, isoset ja rippikoululaiset sekä musiikkiavustajana rumpali Markus Malin. 

Helluntain messussa iloitaan cityrippikoululaisten ja heidän perheidensä kanssa. 

Kirkkosali avataan noin 30 minuuttia ennen messun alkua. Laulujen sanat ja messun kulku heijastetaan seinälle, mutta sitä voi seurata myös virsikirjan ja konfirmaatiomessu-vihkosen avulla. 

Messun aikana voi valokuvia ottaa omalta paikalta ja messun päätyttyä kirkkosalissa ja kirkon pihalla voi ottaa nuorista kuvia kaikessa rauhassa myös alba päällä.

Hakunilan ostoskeskuksen parkkipaikoilla tarvitaan parkkikiekko ja pysäköintiaika on 2 tuntia. 

Tervetuloa!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

la 27.7. klo 10.00

Myyrmäen Virtakirkko

Pälkäne konfirmaatio

Pälkäneen rippikouluryhmän konfirmaatiomessu
la 27.7. klo 14.00

Myyrmäen Virtakirkko

Holma 4/ Marttinen konfirmaatio

Holma 4/ Martiinen rippileirin konfirmaatio
su 28.7. klo 10.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Messu Rekolassa

Messu Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa