Kummipäivä

su 2.6. kello 09.00 - kello 18.00

Kummipäivä

Aloita kesä kummin kanssa puuhaten! Neljättä kertaa järjestettävä Kummin kaa –kummipäivä on lasten ja heille tärkeiden aikuisten ikioma seikkailupäivä. Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä. Yhdessä tekeminen on Kummipäivässä tehty mahdollisimman helpoksi.

Kummipäivää vietetään Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Vantaan tiedot löydät tästä sivulta, Espoon ja Helsingin tiedot linkeistä.

 

Kummipäivän tapahtuma löytyy myös Facebookista

Vuoden 2019 Kummipäivän yhteistyökumppanit Vantaalla:

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kummipäivänä kummit ja kummilapset pääsevät ilmaiselle tutustumiskierrokselle Helsinki-Vantaan lentoaseman työntekijöiden ohjaamana klo 10–12.  Voit ilmoittaa lisäksesi yhden alle 14-vuotiaan kummilapsen.
Kierrokselle ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta
https://link.webropolsurveys.com/EP/B16419F11C1DF2C6


Suomen ilmailumuseo

Ilmailumuseo on jännittävä koko perheen vierailukohde aivan Vantaan Aviapoliksen ytimessä. Museon kokoelmien painopisteenä on Suomen ilmailu ja suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet. Olemme ilmailutiedon aarreaitta, joka tarjoaa jokaiselle jotain uutta, olitpa sitten vannoutunut lentokoneharrastaja tai noviisi. Lähde lentoon! Ilmailumuseoon pääsee kummi ja kummilapsi ilmaiseksi.


SuperPark Vantaa:

Kummi ja kummilapsi pääsevät kokeilemaan rajojaan yhteishintaan 25 e (norm. 38 e). Lippukassalla maininta "Kummipäivä".
 

Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanon kotieläinpihan asukkaisiin kuuluu lampaita, pupuja, kanoja ja kukko. Eläintenhoitajan ollessa paikalla, häneltä voi kysellä eläimistä ja niiden hoidosta. Pihalla on myös grillaus- ja piknikmahdollisuus. Kotieläinpihaan on vapaa pääsy.
 

Flamingo Spa- Vesipuisto

Flamingo Spassa viihtyy vaikka koko päivän. Veden ja ilman lämpötila on + 32, joten kylmä ei yllätä polskiessa tai vesileikeissä altaan ulkopuolellakaan. Kummilapsi (alle 14 v) polskii Kummipäivänä kumminsa kanssa ilmaiseksi. (etu 14 e) Aikuisen lippu 24 e. Lippukassalla mainita ”kummipäivä”.
 

Fazer Experience vierailukeskus

Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Kierrokset alkavat klo 13 ja klo 15.
Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Fazeriin kokonaan uudella, hauskalla ja inspiroivalla tavalla – kaikilla viidellä aistilla. Kummi ja kummilapsi alennuttuun hintaan 9,50. e/hlö. Mehu ja pulla –tarjoilu kierrokselle tulijoille. 

Ilmoittaudu klo 13 –14 kierrokselle: https://link.webropolsurveys.com/EP/E44CEF77F193E852

Ilmoittaudu klo 15–16 kierrokselle: https://link.webropolsurveys.com/EP/488532D70F83CAB5

 

Lue lisää


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat