Linturetki Harakan saarelle

pe 24.5. kello 15.55 - kello 20.00

Linturetki Harakan saarelle

Harakan saari, lähtö Tikkurilasta 1-raiteelta 16.05 (R-juna), ja Ullanlinnan laiturista 17.00

Oppaina Jaakko Hyttinen ja Markku Aalto-Setälä

Lähtö Vernissakatu 4:stä 15.55, kulku R-junalla 16.05 ja raitiovaunulla. Pyydetään maksamaan lähiliikennelippu ABC itse. Vene lähtee Ullanlinnan laiturista klo 17, sinne voi tulla suoraan. Paluu klo 20 mennessä.

Harakassa on hämmästyttävän tiheä pesimälinnusto aivan Kaivopuiston edustalla. Näemme vesilinnustoa läheltä ja kiikarein ja kaukoputkella katsellen. Jos vain löytyy, otetaan kiikarit mukaan!

Retkeen ei sisälly pitkiä kävelymatkoja, mutta tolpillaanoloaikaa on. Välillä pääsee kyllä istumaankin. 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen ollut pappina Tikkurilan seurakunnan isossa mutta myönteisessä työntekijäjoukossa loppuvuodesta 2006. Seurakunnan tukipalvelujen (viraston ja vahtimestarikunnan) luotsaaminen kuuluu tehtäviini, samointoiminnanhallintajärjestelmämme.  Pidän erityisen paljon papin perustöistä. On etuoikeutettua saada olla  mukana ihmisten elämän suurissa hetkissä, niin iloisissa kuin myös surussa. Etuoikeutettua on myös saada työkseen viettää messuja Pyhän Laurin kirkossa ja muualla.

Tykkään laulamisesta työssä ja muutenkin. Toinen harrastukseni, luonnossa liikkuminen ja luonnosta välittäminen kuuluu sekin myös työhöni. Järjestämme siihen liittyviä juttuja myös seurakunnassa.

 

 

Tietohallintopäällikkö
Tietohallintopalvelut
Unikkotie 5 A, PL 56
01301 VANTAA