Kytke-festarit

la 18.5. kello 14.00 - kello 17.00

Kytke-festarit

Kanniston Kenraalinpuisto

Koko perheen rennon letkeä puistokonserttitapahtuma KYTKE-festari tulee taas! Festari järjestetään tulevana lauantaina 18.5. klo 14–17, paikkana tuttuun tapaan Kanniston Kenraalinpuisto.

Koko perheen rennon letkeä puistokonserttitapahtuma KYTKE-festari tulee taas! Festari järjestetään tulevana lauantaina 18.5. klo 14–17, paikkana tuttuun tapaan Kanniston Kenraalinpuisto. Tapahtuma on pääsymaksuton. Tapahtuma jäsjrestetään yhdessä Marja Verkon ja Kivistön suuralueen muiden toimijoiden kanssa.

Esiintymässä muun muassa upea uusi lastenmusiikkiduo Mirkka&Luis, viime festarilla yleisöä ihastuttanut vuoden 2016 euroviisuedustajamme Sandhja sekä vantaalaisten lasten ja nuorten omia yhtyeitä Kanniston koulun bändikerhosta, Seutulan koululta, Martinlaakson koulun 3lk. musiikkiluokasta, Vantaankosken koululta sekä Vaskivuoren lukiosta. Luvassa myös hauskaa oheisohjelmaa kaikenikäisille (mm. pomppulinna, photo booth, onnenpyörä).

Tapahtumapäivä on jälleen Ravintolapäivä, joten omat pop up -kahvilat ja -ravintolat ovat tervetulleita festarialueen välittömään läheisyyteen.

Kenraalinpuiston käyntiosoite on Huovintie 21. Puistossa ei saa ajaa autolla tai mopolla. Lähin parkkipaikka löytyy Kanniston koululta (Kenraalintie 6).

Pyydämme festarikävijöitä pukeutumaan ja varustautumaan sään mukaan. Lämpimällä ilmalla muistattehan aurinkorasvat ja -lasit, päähineet sekä vesipullot. Piknik -viltti on hyvä ottaa mukaan. Kenraalinpuistossa ei ole vesipistettä.

Kytke-festari


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Katso myös

ma 19.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen Virtakirkko

Käsikelloyhtye Sonus etsii uusia soittajia

Käsikelloyhtye Sonukseen uusia soittajia otetaan mukaan syyskuun alkupuolelle asti. Avoimet harjoitukset ovat maanantaina 19.8. ja 26.8. klo 18.30 Myyrmäen Virtakirkossa. Tied. sonuskellot@gmail.com
to 22.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen Virtakirkko

Lauluyhtye Sonus etsii uusia laulajia

Lauluyhtye Sonuksen koelaulut etukäteen ilmoittautuneille järjestetään harjoitusten yhteydessä. 15.8. ja 22.8. klo 18.30. Pääasiassa lauluyhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa. Ilm. sonuskellot@gmail.com