Gospelsalsa

ke 8.5. kello 16.00 - kello 17.00

Gospelsalsa Myyrmäen Virtakirkko

Gospelsalsa on kristillinen treenimuoto, jossa tanssimiseen yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen salsamusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille tanssimisesta kiinnostuneille. Gospelsalsatunnit pidetään joka toinen keskiviikko klo 16-17, alkaen 16.1. ja päättyen 8.5. Tervetuloa kokeilemaan!

Gospelsalsa is a Christian dance class, where a prayer in the beginning and end and Christian salsa music is joint to dancing. The classes are suitable for everyone interested in dancing and are held every other Wednesday from 4pm to 5pm starting on 16th January till 8th May. Welcome to try!

Gospelsalsa on kristillinen treenimuoto, jossa tanssimiseen yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen salsamusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille tanssimisesta kiinnostuneille.  Gospelsalsatunnit pidetään joka toinen keskiviikko klo 16-17, alkaen 16.1. ja päättyen 8.5. Tervetuloa kokeilemaan!


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Kansainvälisyys- ja lähetystyön sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen koulutukseltani sosionomi-diakoni ja kansainvälisen työn sihteeri. Työhöni kuuluu maahanmuuttajatyö sekä seurakunnan lähetystyön koordinointi. Työtä teen yhdessä lukuisten vapaaehtoisten kanssa. Vapaa-ajallani tykkään laulaa, uida ja ulkoilla.

Katso myös

su 11.8. klo 15.00

Myyrmäen Virtakirkko

Friends` Café

Friends` Caféssa kokoonnutaan keskustelemaan ja kuulemaan elämän eri aiheista. Kahvilassa on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin eri maista. Lastenhoito järjestetty, tervetuloa!
ke 14.8. klo 16.30

Myyrmäen Virtakirkko

Gospelsalsa

Gospelsalsa on kristillinen treenimuoto, jossa tanssimiseen yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen salsamusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille tanssimisesta kiinnostuneille. Tervetuloa kokeilemaan!
ke 11.9. klo 19.30 -20.30

Koskikeskus

Gospel-lattarit

Armollinen tanssitunti naisille!