Pyhän Laurin kirkon flyygelin vihkiäiskonsertti

su 5.5. kello 18.00

Pyhän Laurin kirkon flyygelin vihkiäiskonsertti Pyhän Laurin kirkko

Pyhän Laurin kirkkoon voitiin hankkia joulun alla 2018 kauan kaivattu flyygeli, kun kirkon peruskorjauksen yhteydessä kirkon etuosaan saatiin lisää tilaa. Sunnuntain vihkiäiskonsertissa kuullaan monenlaista pianomusiikkia Tikkurilan seurakunnan kolmen kanttorin, Samppa Laakson, Iina Katilan ja Terje Kukkin esittämänä. Keväisestä ohjelmasta löytyy niin romantiikan ajan klassikoita ja tunnettuja suomalaisia pianosävellyksiä kuin J. S. Bachin musiikkia. Vapaa pääsy.

”Soittimen hankinnassa kävi hyvin, sillä kirkkoon onnistuttiin saamaan uutta vastaava Steinway & Sons -flyygeli”, kertoo Tikkurilan seurakunnan kanttorina työskentelevä Samppa Laakso, joka myös on Iina Katilan ja Terje Kukkin ohella yksi konsertin pianisteista, ja jatkaa:

”Steinway & Sons edustaa pianojen ja flyygelien joukossa ehdotonta huippua. Se nauttii pianistien jakamatonta arvostusta. Soinnilliset ominaisuudet ovat laadukkaat ja hyvin rikkaat. Flyygeli soi kirkkotilassa kauniisti, ja sen äänelliset ominaisuudet riittävät kaikkeen konsertointiin. Flyygeli mahdollistaakin entistä rikkaamman konserttielämän."


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 20.6. klo 12.00 -12.45

Pyhän Laurin kirkko

Laurin päiväkonsertit -sarja: Janne Malinen (kitara)

Kitaristi Janne Malisen konsertin otsikko on ”Oikeasti romanttinen kitara”, sillä hän soittaa puolet konsertin ohjelmasta vuonna 1828 rakennetulla historiallisella soittimella. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.
pe 21.6. klo 16.00 -18.15

Pyhän Laurin kirkko , Pyhän Laurin kirkkopuistossa

Juhannusjuhlat Pyhän Laurin kirkkopuistossa

Juhannusjuhlia vietetään Pyhän Laurin kirkkopuistossa, Pappilan edessä perjantaina 21.6. klo 16 - 18.15.

Suvilintu Nikinmäessä

Kesän lauluhetki ja kahvit Suvilinnun lauluvihkojen äärellä