Soikoon kevät!

la 4.5. kello 15.00

Soikoon kevät! Länsimäen kirkko

Cecilia-kuoron konsertti ja yhteislaulutilaisuus

Tuuli hiljaa henkäilee, aalto vapaa välkkyilee. Pikkulintu suruton laulelee: Nyt kevät on!

Lauantaina 4.5. klo 15 Länsimäen kirkossa on Cecilia-kuoron keväinen konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Kahvitarjoilu kirkon aulassa klo 14.30-14.55.

Keväistä musiikkia: kansanlauluja, spirituaaleja, hyvän mielen lauluja sekä yhteislauluja Suvilinnun-lauluvihkosta. Kuoroa johtaa Heli Mikkelä, kanttorina Riikka Jäntti. Konsertissa kantaesitetään Kirsi Lipastin säveltämä ja sanoittama laulu Cecilia-kuorolle.

Vapaa pääsy ja ilmainen kahvitarjoilu. Kolehti Kirkon Ulkomaanavun Suvilintu-projektille, jonka avulla lapsia ja nuoria autetaan koulunkäynnissä Ugandassa.


kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.