Avoin kirkkomuskari

pe 3.5. kello 10.00 - kello 10.30

Avoin kirkkomuskari Länsimäen kirkko

Körötteli kirkolle tänään meidän lapset!

Avoimessa muskarissa lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan ja eletään kirkkovuottakin musiikin avulla. Musiikin ilo tarttuu!

Ryhmää ohjaa kanttori Riikka Jäntti ja sinne ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Muskariin voi tulla myös eri ikäisten lasten, vaikkapa vauvan ja taaperon kanssa. 

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua vaan mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii. 

ps. Olohuoneessa on avoinna perjantaisin myös perhekahvila klo 9-13 ja puuroperjantain puuroa tarjolla n. klo 11.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.