Opiskelijaretriitti Bergvikin toimintakeskuksessa

pe 26.4. kello 16.00 - su 28.4. kello 16.00

Opiskelijaretriitti Bergvikin toimintakeskuksessa

Bergvikin kartano

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde lepuuttamaan korvaa ja sielua kevään lukutohinan, kirjapinkkojen ja tenttien keskeltä opiskelijaretriittiin 26. - 28.4.2019 Bergvikiin, Saloon.

Retriitissä saat miettiä elämää, opiskelua, ihmissuhteita ja antaa tilaa itsellesi. Tule myönteiseen mykkäkouluun, jota ammattilaiset ohjaavat. Koe hiljainen kommunikaatio. Saat modernisti kiinni kristillisyyden parhaista perinteistä. Sopii väsähtäneille ja virkeille. Yhteiset virike-, mietiskely- ja hiljentymishetket rytmittävät retriittiä. Ohjelma kantaa opiskelijaa. Saat olla yksinkin, lukea, kirjoittaa, levätä, möllöttää tai köllöttää. Jutella voit valittuina aikoina ohjaajien kanssa.

Vähin varoin mukaan. Kirkko maksaa pääosan, sinä vain 40 euroa. Sillä saat kuljetukset Vantaalta retriittipaikkaan ja takaisin, majoituksen yhden hengen huoneessa ja ruoat. Milloin viimeksi vietit laatuviikonlopun tähän hintaan?

Kevään opiskelijaretriittiin otetaan 16 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Tieto mukaanpääsystä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viisi viikkoa ennen retriitin alkua. Retriitin lasku ja ohjelma lähetetään postitse. Paikkana on Bergvikin kartano Salossa. Ohjaajina Jukka-Mikko Karjalainen ja Terhi Viljanen.

Opiskelijahinta 40 € sisältää kuljetukset ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään.