Korso-messu Max

to 25.4. kello 19.00

Korso-messu Max Korson kirkko

Tule nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta ja ehtoollisesta rennoissa merkeissä!

Korso-messu Max alkaa yhteisen pöydän äärellä jo klo 18, jossa tarjolla ruokaa. Tällöin voit ilmoittautua erilaisiin tehtäviin messussa. Messussa rento yhdessäolo jatkuu veisuja laulaen, rukoillen ja ehtoollista saaden. Messun jälkeen on jatkot Kirkonkulmassa. Siellä tarjolla vielä iltatee sekä tietysti - hyvää seuraa! Jatkoilla myös mahdollisuus tutustua Bible Journalinigin maailmaan. Ota oma Raamattu mukaan!

Tämän messukuukauden aiheena on valoa elämään, jota tarkastellaan eri messuissa eri näkökulmista ja eri tekstien ja veisujen kautta.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen Minttu ja toimin Korson seurakunnassa jumalanpalveluselämän pappina. Tehtäviini kuuluvat jumalanpalvelusten lisäksi perinteiset papin työt: kirkolliset toimitukset eli hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset. Nämä ovat papin työssä juuri sitä ydintä, josta pidän aivan erityisen paljon. Nautin työssäni erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta ja läsnäolosta ihmisten arjessa ja juhlassa. Koen tämän suureksi etuoikeudeksi. Minuun voit olla yhteydessä, halusitpa keskustella elämän iloista tai suruista, suunnitella perheesi ja läheistesi juhlahetkiä tai jos sinulla on ajatuksia tai ideoita.

Katso myös

su 16.6. klo 10.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Konfirmaatiomessu Rekolassa

Messu Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa
su 16.6. klo 10.00

Hämeenkylän kirkko

Puhjonrannan rippileirin konfirmaatiomessu

Sunnuntain aiheena on Salattu Jumala.
su 16.6. klo 10.00

Koskikeskus