Pääsiäisen Mukulamessu

ma 22.4. kello 15.00

Pääsiäisen Mukulamessu Länsimäen kirkko

On ilo tullut kaupunkiin!

Pääsiäisen iloa riittää moneksi päiväksi ja viikoksi. Toisen pääsiäispäivän Mukulamessussa lauletaan, hiljennytään, askarrellaan jotain pientä, vietetään ehtoollista ja iloitaan.

Kirkkoon on piilotettu suklaamunia ja niitä etsitään porukalla Mukulamessu päätteeksi. Tervetuloa niin pienet kuin suuret! 

Pappina Sari Kokkonen, kanttorina Riikka Jäntti, viulistina Kaija Mäki-Leppilampi, Kuunloiste-lapsikuorolaisia laulamassa


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.