Perheretki Vivamon Raamattukylään

ke 17.4. kello 16.30 - kello 21.00

Perheretki Vivamon Raamattukylään

Vivamon Raamattukylä, Lohja

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule katsomaan koskettavaa pääsiäiskertomusnäytelmää koko perheen kanssa. Näytelmä on sallittu myös pienille katsojille yhdessä aikuisen kanssa.

Lähtö retkelle on Tikkurilan Koskikeskuksen parkkipaikalta (Vernissakatu 4). Retki sisältää bussimatkan Vivamoon, pääsiäisnäytelmän ja iltapalan. Retkimaksu on yli 12-vuotiaat 13€ ja 4-12-vuotiailta 10€. Alle 4-vuotiaat maksutta.

Retken ilmoittautuminen on 1.-31.3.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

 

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa

Työtehtäviini kuuluu koululaisten (7-14-vuotiaiden) vapaa-ajan toiminta kerhojen, retkien ja leirien muodossa, ja koulutyössä olen aktiivisesti mukana. Koulutan kerhonohjaajia ja isosia tehtäviinsä sekä pidän rippikouluja. Ohjaan myös naisille Gospel-lattareita.