Kuunloiste- ja Aurinkotanssi-lapsikuorot

ke 10.4. kello 15.00 - kello 16.00

Kuunloiste- ja Aurinkotanssi-lapsikuorot

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus, Koulutie 8

Laulaminen on hauskaa!

Kuunloiste-kuoro 6-12-vuotiaille ja Aurinkotanssi  n. 10-14-vuotiaille ovat laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille lapsille ja varhaisnuorille tarkoitetut lapsikuorot.

Kuorot harjoittelevat yhdessä keskiviikkoisin klo 15-15.45 ja Aurinkotanssilaiset (yli 10-vuotiaat) jatkavat vielä 15 minuuttia keskenään omien projektien parissa. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.  

Lisätietoja Riikka-kanttorilta riikka.jantti@evl.fi.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.