Afrikkalainen gospelmessu goes Africa

su 31.3. kello 12.00

Afrikkalainen gospelmessu goes Africa Hakunilan kirkko

Tervetuloa messuun – Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!

Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen sanoittama Afrikkalainen gospelmessu saa tällä kertaa Hakunilan kirkossa afrikkalaisia vivahteita.  

Suomen Lähetysseura tilasi lauluntekijäkaksikolta afrikkalaisen gospelmessun alunperin Lähetysjuhlien iltahartaudeksi kesäkuussa 1981. Hakunilan messussa alkuperäisten gospelmessun laulujen rinnalla lauletaan lauluja eri puolilta Afrikkaa. 

Sunnuntain aiheena on elämän leipä.

Pappeina Vesa Häkkinen ja Harri Nurminen, kanttorina Riikka Jäntti ja musiikissa mukana Vivacen leidit ja bändissä Jaakko Kämäräinen (basso) ja Olli Krogerus (rummut). 

Kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntasalissa.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

su 2.6. klo 12.00

Hakunilan kirkko

Messu Hakunilan kirkossa

Tervetuloa messuun – Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!