Earth Hour kynttiläillallinen yhteisvastuun hyväksi

la 30.3. kello 19.00

Earth Hour kynttiläillallinen yhteisvastuun hyväksi Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Tule viettämään lauantai-iltaa konsertin ja illallisen parissa. Illalliskortti 12€, kolmen ruokalajin ateria ympäristöystävällisistä raaka-aineista.

Tule yksin tai yhdessä kynttiläillalliselle kirkkoon!
Ennen illallista kirkossa järjestetään Earth Song -konsertti klo 18, johon myös olet tervetullut – mikäpä parempi tapa viettää lauantai-iltaa kuin konsertti ja illallinen!

Joka vuosi WWF järjestää ympäristötapahtuman, Earth Hourin, jolloin sammutetaan valot tunniksi muistutuksena siitä, että liiallinen energiankultuksemme uhkaa maapalloa. Valot sammuvat myös Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa, jolloin kirkko valaistaan kynttilöin ja katetaan herkullinen illallinen kynttilöiden valoon.

Tule tunnelmalliselle kynttiläillalliselle yksin tai yhdessä – pöytäseuraa saat vaikka saapuisit yksin. Illallisen raaka-aineissa on myös otettu huomioon ympäristö, ja illallismaksujen tuotto menee lyhentämättömänä Yhteisvastuu-keräykseen, joka tänä vuonna tukee nuorten kouluttamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Koulutus lisää Suomessa ympäristö- ja kulutustietoisuutta, ja kehittyvissä maissa nuorten kouluttaminen auttaa heitä työllistymään ja perustamaan perheitä suunnitelmallisesti, mikä osaaltaan ehkäisee ilmastonmuutospakolaisuutta. Näin tuemme kynttiläillallisella monella tapaa ympäristöarvoja todellisin teoin.

Illallinen maksaa 12e per henkilö. Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Varaathan siis käteistä mukaasi ja ota tarpeeksi, jotta voit ostaa myös arpoja ja osallistua huikean pääpalkinnon arvontaan – lahjakortti 45 minuutin hierontaan Hanabölen hoitolaan!

Sitovat varaukset tulee tehdä pe 22.3. klo 15 mennessä Rekolan kirkkoherranvirastoon p. 09 830 6700 tai rekolan.seurakunta@evl.fi. Voit myös vierailla kirkkoherranvirastossa, Kustaantie 22, ma-pe klo 9-15 ja ostaa illalliskortin.


Järjestäjä

Rekolan seurakunta

Katso myös

su 26.5. klo 16.00 -17.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Riparilauluja aikuisille!

Punainen laulukirja on laulattanut jo 60-luvulta saakka. Tule fiilistelelmään!