OlenNainen - Riittämättömästä riittäväksi ja kokonaisena itselleni kelpaavaksi

la 9.3. kello 12.00 - kello 16.00

OlenNainen - Riittämättömästä riittäväksi ja kokonaisena itselleni kelpaavaksi Korson seurakuntakeskus

Tapahtuman alustaja Tarja Vilppola kertoo naisen elämän paradoksista: ”Minussa asuu Martta ja Maria”. Kuinka tullaan katkoviivaisesta kokonaiseksi, riittämättömästä riittäväksi ja itselleni kelpaavaksi? Tarjolla on kokovartalokokemuksena hyväksynnän ja hyvinvoinnin vahvistumista.

OlenNainen-tapahtumat naisille rohkaisevat katsomaan itseä uusin silmin ja kasvamaan sellaiseksi kuin Jumala on meidät tarkoittanut.

Ohjelmassa on alustuksen lisäksi musiikkia, yhteistä pohdintaa ja kevyt ateria. Tapahtumien alustajana on Tarja Vilppola, kätilö, seksuaaliterapeutti, Master of Psychotheraphy (IPSICC/Tanska)

Olet lämpimästi tervetullut. Tuo ystäväsikin!

Ilmoittautumiset mielellään 7.3. mennessä:

kristiina.rauhallio@evl.fi

p. 044 422 0469

 

 


Järjestäjä

Korson seurakunta, Rekolan seurakunta

Perhetyön koordinaattori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
04150 Vantaa

Hei, olen Kristiina Rauhakallio. Olen työskennellyt Korson seurakunnassa v. 2015 alkaen. Määräaikainen perhetyön koordinaattorin virka kestää toukokuun loppuun 2019 asti. Tehtäväni on kehittää uudenlaista toimintaa perheille vauvasta vaariin. Työskentelen enimmäkseen kirkkorakennuksen ulkopuolella seurakuntalaisten keskuudessa tehden työtä erilaisten verkostojen kanssa (esim. päiväkodit ja neuvolat).

Minulle tärkeää on ihmisten rakkaudellinen kohtaaminen ja läsnäolo. Saan kohdata Sinussa Kristuksen kasvot. Ammennan voimaa hiljaisuudesta ja luonnosta. Musiikki, soitto, laulu ja tanssi tuovat elämääni iloa. Näissä kaikissa saan rakentua Jumalan läsnäolossa.

Mikä Sinulle on tärkeää? Minkä aika on nyt?