Sibeliuksen sävelin

ke 6.3. kello 12.30

Sibeliuksen sävelin Hakunilan kirkko

Pianomusiikin konsertti

Musiikkiviikon päiväkonsertissa keskiviikkona kuullaan pianomusiikkia. Pianotaiteilija Marjaana Merikanto soittaa mm. Sibeliuksen Impromptun Op. 5 nro 5.

Merikanto (os.Okkonen) on opiskellut pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa Erik Tawaststjernan ja Valeria Resjanin oppilaana valmistuen musiikin maisteriksi vuonna 2011 parhain mahdollisin arvosanoin. Vuosina 2005-2007 Merikanto opiskeli pianonsoiton lisäksi myös fortepianon soittoa Alexei Ljubimovin mestariluokalla Universität Mozarteumissa.

Merikanto on konsertoinut kotimaansa lisäksi Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Hän on myös saanut tunnustusta useissa musiikkikilpailuissa. Merikanto konsertoi ahkerasti niin solistina, kamarimuusikkona kuin liedpianistina. Juuri ennen Hakunilan Musiikkiviikkoa hän toimii pianistina Jyväskylän viulukilpailussa. 

Merikanto toimii pianonsoiton lehtorina Vantaan musiikkiopistossa sekä useiden laulajien pianistina. Hän on toiminut pianistina Musiikkikoulu Virtuksessa  sen perustamisesta, vuodesta 2003 lähtien.

 

Konsertin kesto n. 45 minuuttia.

Vapaa pääsy.

Mahdollisuus osallistua Yhteisvastuukeräykseen. 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa