Matkalauluja

ke 6.3. kello 18.30

Matkalauluja Hakunilan kirkko

Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti

Kaksi sarallaan tunnettua laulaja-lauluntekijää ja muusikkoa, Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi, yhdistävät voimansa duoksi, joka pysäyttää katsojat voimaannuttavilla tulkinnoillaan. 

Hakunilan Musiikkiviikolla 2019 kuullaan Kaleniuksen ja Poijärven konsertti "Matkalauluja - Ei polkua, joka ei veisi kotiin".

 

Tommi Kalenius, laulu ja kitara

Ninni Poijärvi, laulu ja viulu

 

Kalenius ja Poijärvi matkasivat syyskuussa 2018
Namibiaan Suomen Lähetysseuran juhlavuoden merkeissä. Matkan tiimoilta syntyi kiertue ja kokonaisuus nimeltä Matkalauluja.

Konsertissa kuullaan kokemuksia matkalta ja ainutlaatuinen ohjelmisto, joka sisältää suomen- ja englanninkielistä ohjelmistoa lauluntekijäperinteen juurilta; countrya, folkia sekä bluesia, tietenkin artistien omia teoksia unohtamatta.


” Laulut ovat kuin yhteistä ikävöintiä ja iloa. Joukossa on vanhoja, harvemmin kuultuja gospeleita ja hymnejä, joita ovat esittäneet esimerkiksi monet country-folk artistit sekä singer-songwriterit laajasti eri vuosikymmeninä” - Tommi Kalenius kertoo.

 

Tommi Kalenius on aktiivisesti esiintyvä muusikko, joka on omien julkaisujensa lisäksi säveltänyt kappaleita myös muille artisteille. Hän on konsertoinut mm. Edu Kettusen ja Tommy Hellstenin kanssa.

Ninni Poijärvi on julkaissut jo neljä sooloalbumia. Hänet tunnetaan Hoedown-yhtyeen riveistä sekä lukuisien samanhenkisten artistien taustalta (mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen). Poijärven intohimona on roots-musiikki, joka kuuluu vahvasti myös yleisön edessä viululla säestetyissä sovituksissa.

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.