Sansan medialähetyspiiri

ma 18.2. kello 18.00

Koskikeskus

Piiri kaikille medialähetystyöstä kiinnostuneille

Sansan medialähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena maanantaina (21.1., 18.2., 18.3., 15.4. ja 20.5.) klo 18 Tikkurilan Koskikeskuksessa, kokoushuoneessa Setri (1.krs).

Sansan medialähetyspiiri on raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Medialähetys Sanansaattajat

Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin lähetystyön ja kansainvälisen työn pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Syksyllä 2018 toimin lähetys- ja kansainvälisen työn sihteerin sijaisena, joten lähetystyöhön tai kansainväliseen työhön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä minuun!

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!

Katso myös

to 21.3. klo 9.30

Koskikeskus

Tikkurilan Hannat

Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta
su 24.3. klo 11.45 -13.00

Hämeenkylän kirkko

Kristinusko globaalissa maailmassa VII-luento

Luennolla avataan ikkunoita kristinuskoon Intiassa. Puhujavieraana dosentti Jyri Komulainen.
ma 25.3. klo 13.00 -14.30

Myyrmäen Virtakirkko

Toivoa Naisille -piiri

Sansan medialähetystyötä tukeva TOIVOA NAISILLE- rukouspiiri (ent. Hanna-piiri) kokoontuu maanantaisin parittomilla viikoilla klo 14.00 - 15.30