Sinkkuilta yli 40-vuotiaille

pe 8.2. kello 18.00 - kello 19.30

Vernissan Kahvi Charlotta, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa.

Vernissan kahvilassa, Kahvi Charlotassa, kerran kuukaudessa sinkkuilta yli 40-vuotiaille. Kahvia, yhdessäoloa, vapaa pääsy!

Sinkkutoimintaa yli 40-v. sinkuille keväällä 2019:

Sinkkuillat:

Perjantaisin klo 18-19.30 kerran kuukaudessa kulttuuritehdas Vernissan kahvilassa, Kahvi Charlotassa, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa:

18.1. Sinkkujen omaa ohjelmaa.

8.2. Musaico-kuorolaisia esittämässä lauluja rakkaudesta.

1.3. Sinkkujen omaa ohjelmaa.

26.4. Pari- ja perhepsykoterapeutit Titta Huotari ja Riitta Tapionsalo puhumassa aiheesta "Minä suhteessa".

Sinkut myös Facebookissa: Seurakunnan sinkut

Voit tulla myös mukaan suunnittelemaan sinkkutoimintaa:

KE 13.2. ja 17.4. klo 18.00, Vernissakatu 4, Vantaa. Yli 40-vuotiaiden sinkkujen suunnitteluilta seurakunnan tiloissa. Suunnitellaan kevään sinkkuiltoja ja sinkkutoimintaa, tervetuloa mukaan uudet ja jo toiminnassa mukana olleet sinkut!

 

Lisätiedot: 050 461 0713, mirka.harkonen@evl.fi

                    050 382 7987, jyrki.kaukanen@evl.fi


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6385
PL 69
01301 Vantaa

Olen ollut pappina Tikkurilan seurakunnassa vuodesta 2014. Vastaan seurakunnan aikuistyöstä.

Vastaan myös seurakunnassamme yli 40-vuotiaiden sinkkujen toiminnasta. Sinkkutoiminnassa on mukana paljon eri-ikäisiä ihmisiä 40-vuotiaasta ylöspäin ja iloitsen siitä, että toiminta on sinkkujen näköistä. Jotkut sinkut ovat jo kohdanneet toiminnassamme elämänkumppaninsa. Lue lisää sinkkutoiminnasta Tikkurilan seurakunnan nettisivuilta.

Minut voi tavata ainakin Pyhän Laurin kirkossa messussa sekä häissä, hautajaisissa, kastejuhlassa ja muissa kirkollisissa toimituksissa.

Omassa työssäni pidän erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaamisesta. Minulle on tärkeää, että jokainen saa tulla kohdatuksi omana itsenään ja kokea osallisuutta seurakunnasta omista lähtökohdistaan käsin.

 

kappalainen
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Toimin Tikkurilan seurakunnan kappalaisena. Kappalaiset toimivat muun muassa kirkkoherran sijaisina tämän vapaapäivien ja lomien aikana. Vastuualueenani on etenkin seurakunnan miestyö (Lue lisää aiheesta täältä) ja lähetystyön papin tehtävät (Lue lähetystyöstä ja kansainvälisestä vastuusta täältä). Lisäksi vastuulleni kuuluu osa jumalanpalveluselämän tehtävistä.  Pappina työhöni kuuluu myös jumalanpalveluksia, hautaan siunaamisia, kasteita, vihkimisiä, rippikoulujen pitämistä, hartaushetkiä ja niin edelleen.

Tikkurilan seurakunnassa on hyvä toimia pappina, vaikka seurakunta onkin väkimäärältään suuri ja myös työyhteisö on iso, mikä asettaa omat haasteensa. Mieluisinta ja tärkeintä papin työssä on ihmisten kohtaaminen heidän elämänsä monenlaisissa käännekohdissa syntymästä kuolemaan. Työssä innostaa ja samalla haastaa sen monipuolisuus ja laaja-alaisuus. Nopeimmin ja varmimmin minuun saa yhteyden sähköpostin välityksellä.

Vapaa-ajalla seuraan monipuolisesti urheilua, etenkin jääkiekkoa ja jalkapalloa, luen ja katselen elokuvia. Olen myös jäsenenä kotiseurakuntani Leppävaaran seurakuntaneuvostossa luottamushenkilönä.

Katso myös

pe 26.4. klo 18.00 -19.30

Koskikeskus

Sinkkuilta yli 40-vuotiaille

Sinkkuilta yli 40-vuotiaille Vapaa pääsy! Kahvia ja yhdessä oloa! Illan aiheena "Minä suhteessa".