Tikkurilan Yhteisvastuukeräys käynnistyy messussa Koskikeskuksessa

su 3.2. kello 10.00

Tikkurilan Yhteisvastuukeräys käynnistyy messussa Koskikeskuksessa Koskikeskus

Messun yhteydessä avataan Yhteisvastuukeräys Tikkurilan seurakunnan osalta.

Diakoni Jaana Jurvanen avaa keräyksen ja kertoo tämän vuoden keäryskohteen. Messua toimittavat papit Tuula Lapveteläinen ja  Päivi Helén. Kanttorina toimii Iina Katila.

Kolehti kerätään Yhteisvastuun hyväksi.  Tämän vuoden keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta niin  Suomessa kuin maailman katastrofialueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja Yhteisvastuutuotteita myynnissä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta
Unikkotie 5A
01300 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppilla

Olen kotoisin Keski-Suomesta ja olen aloittanut Tikkurilan seurakunnassa kesäkuussa 2018. Tätä ennen olen työskennellyt vanhusten parissa lähihoitajana ja sitten opiskellut diakoniksi. Olen hoivaihminen, jolle ihmisläheinen työ sopii. 
Seurakunnan diakoniatyössä on ihanaa sen itsenäisyys, vaikka samalla toisilta työntekijiltä saa tukea. Tämä on myös hyvin vaihtelevaa. Tässä saa oikeasti kohdata ihmisiä ja ainakin toistaiseksi on tuntunut, että sille kohtaamiselle on aikaa. Odotan, että pääsen pitämään toisaalta ryhmiä ja toisaalta yksityistapaamisia. Odotan myös, että pääsen auttamaan oikeasti ihmisi ja kulkemaan hetken rinnalla. Olen vapaa-ajallakin sellainen, että tykkään olla ihmisten kanssa. 
Aikaisemmista omista elämänkokemksista voi ammentaa toisille. Tarkoituksena on, että vastuulleni tulee esimerkiksi sururyhmiä,  maahanmuuttajatyötä ja yhteisvastuukeräystä.