Kikatuskone

su 3.2. kello 15.00

Kikatuskone Länsimäen kirkko

Lapsiperheiden kirkkohetki

"Kuopsuttelen kainalon kuoppaa, kaulan poimuja kutitan, siunausta supatan. Kikatuskoneen käynnistän navan naurunapista."

Mitähän tapahtuu, kun Kikatuskone käynnistetään? Lapsiperheiden kirkkohetkessä su 3.2. klo 15- Länsimäen kirkolla se selviää. Luvassa on ainakin laulua, leikkiä, rukousta ja pientä askartelua. Vuoden aikana kastetut ovat tänään aivan erityisesti kutsuttuja käynnistämään Kikatuskonetta. 

Kynttilänpäivän kirkkoon voi tuoda mukanaan myös oman kastekynttilän. Kynttilöitä poltetaan yhteisessä kirkkohetkessä. 

Mukana mm. Kuunloiste-lapsikuoro, Tiina-pappi, Riikka-kanttori ja  lastenohjaajat Anne ja Mari.

Lopuksi juomme yhdessä kirkkomehut ja -kahvit. Tarjolla myös hedelmäsoseita ja pientä herkkua.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ma 18.2. klo 6.00

Salonsaari, Vääksy

Hae tuetulle monikulttuuriselle perheleirille

Aika: 24. – 29.6.2019 Paikka: Salonsaaren Lomakylä, Vääksy www.salonsaari.com Leirimaksu: 90 €/henkilö. Alle 16-vuotiaille leiri on ilmainen. Leirille hakeminen: HUOM! Hakuaika on: 31.1 – 31.3.2019 Leirille haetaan SÄHKÖISESTI: http://hyvinvointilomat.fi/
ma 18.2.2019 klo 9.00 - to 21.2.2019 klo 16.00

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori

Hiihtolomaleiri 7-14-vuotiaille

Leirillä on luvassa hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä, pulkkailua, sählyä, polttopalloa, laulua, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista ja muuta mukavaa.
ma 18.2.2019 klo 9.00 - pe 22.2.2019 klo 14.30

Vehkarinteen leirikeskus, Hamina

Talvilomaleiri Lumikide

Ulkoilua, yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa luvassa koululaisten omalla leirillä!