Kahvia ja keskustelukumppaneita

pe 25.1. kello 09.30 - pe 25.1. kello 12.00
Seurakuntasali, Vernissakatu 4

Yhteisöllinen aamupala keskustelun merkeissä

Kahvia ja keskustelukumppaneita on ilmainen yhteisöllinen aamupala, jonka lomassa voit keskustella diakoniatyöntekijöiden, vapaaehtoisten tai muiden aamupalavieraiden kanssa.

Aloitamme klo 9.30 aamuhartaudella.

Aamupalaa on tarjolla klo 10-12. Voit tulla paikalla silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ruoan sinulle tarjoavat Yhteinen pöytä ja Tikkurilan seurakunnan diakoniatyö.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Diakoniatyöntekijä

Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) - diakoni ja olen hankkinut lisäkoulutusta myös talousneuvontaan.

Työssäni minua innostavat erilaisten ihmisten kohtaaminen ja heidän elämäntarinansa, oman itsen haastaminen moninaisten tehtävien parissa sekä hengellisyys.

Työn ulkopuolella minua kiinnostavat lukeminen, musiikki, elokuvat, pelaaminen, valokuvaus ja luontoyhteyden vaaliminen.

Parhaiten saat minuun yhteyden tekstiviestillä, Whatsappin tai sähköpostin kautta. Löydät minut myös Facebookista; diakoni Johanna Lehmusmies -nimellä ja Instagramista; diakonijohanna -nimellä.
 

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078