Kamarikuoro Qoro Quandon JouluQ -konsertti

pe 21.12. kello 19.30

Kamarikuoro Qoro Quandon JouluQ -konsertti Pyhän Laurin kirkko

JouluQ tarjoaa tilaisuuden rauhoittua joulun viettoon kauniiden joululaulujen äärellä. Kuorolle ominaiseen tyyliin tunnettuja joululauluja on väritetty vivahteikkain sovituksin, perinteitä kuitenkaan unohtamatta. Kuoroa johtaa Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 15 € / 10 € (alennusryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, kouluikäiset lapset, työttömät sekä varus- ja siviilipalvelusmiehet).

Ohjelma ennakkoon osoitteesta www.holvi.com/shop/qoroquando tai ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua. Maksuvälineenä konsertissa käy ainoastaan käteinen.

 

Qoro Quando on vantaalainen, vuodesta 2001 toiminut kamarikuoro. Vuosien varrella ryhmä on hitsautunut yhteen ja muotoutunut kaveriporukaksi, joka viihtyy yhdessä myös varsinaisen kuorotoiminnan ulkopuolella. Qoroquandolaisia sitoo yhteen laulamisen intohimo ja halu kehittyä laulajina, sekä yksilöinä että yhdessä kuorona. Qoro Quandossa musiikin tekemiseen suhtaudutaan vakavasti, mutta ei ryppyotsaisesti. Ohjelmisto on vuosien varrella muokkautunut monipuoliseksi: kansanlauluista ja perinteisistä kuorolauluista viihde- ja popmusiikkiin. Kuoroa on johtanut vuodesta 2008 lähtien Jori Männistö.

Lisätiedot: https://qoroquando.fi


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Kamarikuoro QoroQuando