Petri Laaksonen -joulukonsertti

to 20.12. kello 19.00

Petri Laaksonen -joulukonsertti Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Liput 20€ ennakkoon Ticketmaster tai tuntia ennen ovelta

Konsertissa Petri Laaksosta säestävät vivahteikkaasti taitavat ammattikuusikot Petri Hatakka koskettimet sekä kitaristeina paikkakuntakohtaisesti Make Perttilä ja Jan Lindström.

 

Petri Laaksonen ja Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen hädässä olevien ihmisten auttamiseksi Suomessa.

Petri Laaksonen lahjoittaa osan konsertin tuotosta Kotimaanavun nimissä seurakunnalle. Tämän kautta tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien lasten ja nuorten musiikki- ja urheiluharrastuksia. 

Marraskuun alussa Laaksonen julkaisi uunituoreen konserttialbumin Olkoon ylläsi kirkas taivas. Kyseessä on taiteilijan ensimmäinen konserttialbumi, joka äänitettiin Turun Ekumeenisessa Taidekappelissa alkusyksystä. Intiimi, mutta samalla vahva levy sisältää Laaksosen toivotuimpia konserttisävelmiä

mukaan lukien kaksi uutta laulua Viimeinen matka, sekä Kaikista maailman maista(Suomi 100 juhlavuoden laulu). Albumia myydään konserttien yhteydessä.


Järjestäjä

Rekolan seurakunta

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.