Philomelan Joulu

ma 17.12. kello 19.00

Philomelan Joulu Pyhän Laurin kirkko

On aika rauhoittua, hengähtää hetkeksi kiireen keskellä ja antaa ajatusten täyttyä jouluisin sävelin. Naiskuoro Philomela johdattaa joulutunnelmaan sekä vanhoilla perinteisillä joululauluilla että virkistävän tuoreilla uusilla sovituksilla ja kappaleilla. Kuoroa johtaa Marjukka Riihimäki. Liput: 25 € / 20 €. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

Liput: 25 € / 20 € (sis. palvelumaksun) kirkon ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua tai ennakkoon https://www.lippu.fi/ puh. 0600 900 900 (2 € / alk. min + mpm/pvm). Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

 

Philomela on:

- 50 laulavaa naista
- 1 taiteellinen johtaja, musiikkineuvos Marjukka Riihimäki
- 100 kuorotapahtumaa vuodessa

Helsinkiläisen Philomelan ohjelmisto koostuu nykysäveltäjien musiikista, joka usein on sävelletty tai sovitettu Philomelalle. Musiikkia voidaan luonnehtia kuoromusiikin ”tämän hetken ääneksi”. Se on aikamme pohjoismaista musiikkia, jossa raikas ja tumma, uusi ja ikiaikainen, perinne ja moderni kohtaavat.

Philomelan esiintyminen on intensiivistä ja yllätyksellistä, energistä ja koskettavaa. Ryhmä toteuttaa sangen monentyyppisiä produktioita, ja se on 2000-luvun kuluessa löytänyt paikkansa musiikkiteatterin ja performatiivisen esittämisen maastossa. Tämä heijastuu Philomelan laajassa ohjelmistossa, jota esitetään temaattisina konserttikokonaisuuksina ja musiikkiteatteriesityksinä. Erilaisia ohjelmistoja yhdistää Philomelan omaleimainen ja vahva tapa yhdistää ääntä ja liikettä.

Philomelan konserttikokonaisuuksia ja musiikkiteatteriesityksiä on esitetty vuosien varrella erityyppisissä tiloissa ja tilaisuuksissa. Ne ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka koskettavat syvästi.

Lue lisää: www.philomela.fi


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Philomela