Joulumuskari

ma 17.12. kello 09.00

Joulumuskari Kivistön kirkko

Joulumuskari on kaikille avoin tilaisuus, jossa lauletaan ja soitetaan sekä tuttuja että uusia lasten joululauluja.

Joulumuskari Kivistön kirkossa klo 9 ja klo 10 on kaikille avoin tilaisuus, jossa lauletaan ja soitetaan sekä tuttuja että uusia lasten joululauluja. Tilaisuus kestää n. 45 minuuttia ja sen jälkeen on pipari + glögi/mehutarjoilu.

Joulumuskari on vaihtoehto joulukirkolle eli ne, jotka eivät voi osallistua joulukirkkoon, voivat tulla joulumuskariin. Joulumuskari on tarkoitettu kaikille lapsille uskontokunnasta tai katsomuksesta riippumatta eli tuokio on tutustumista suomalaiseen jouluun yleissivistävällä tasolla.

Muskaria ohjaa lastenohjaaja Ritva-Leena Tuuli.

 

TERVETULOA!


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

Katso myös

ti 26.2. klo 9.00 -11.30

Mikkolan seurakuntakoti Mikael

Muskariperhekerho

Muskarihetki ja avointa kerhotoimintaa koko perheelle. Tervetuloa!
pe 1.3. klo 10.00 -10.30

Länsimäen kirkko

Avoin kirkkomuskari

Körötteli kirkolle tänään meidän lapset!
su 3.3. klo 11.00 -15.00

Korson seurakuntakeskus

Perheiden YV-laskiaistapahtuma

Laskiaissunnuntaina kaikenlaista kivaa koko perheelle!