Perheretki Seurasaaren Joulupolulle

su 16.12. kello 12.00 - kello 17.00

Perheretki Seurasaaren Joulupolulle

Seurasaari

Ilmoittautuminen on päättynyt

Joulupolku syntyy lauluista ja leikeistä, saduista ja tarinoista, puurosta ja pipareista, tontuista ja metsäneläimistä. Joulupolku on yhdessäoloa ja lämpöistä tunnelmaa, riemua ja taikaa.

Joulupolulle on bussikuljetus Tikkurilan Koskikeskuksesta (Vernissakatu 4) klo 12 ja paluu takaisin klo 17 mennessä. Lapsille maksuton riisipuuro Antin kaffeliiterissä niin kauan kuin puuroa riittää. Mukaan omat lautaset ja lusikat. Myynnissä myös makkaraa ja Seurasaaren ravintolan lohikeittoa. Retkimaksu (sis. bussimatkan) on 5€ / yhden vanhemman perhe ja 10€ / kahden vanhemman perhe. Retkimaksu maksetaan bussille tullessa, ja ilmoittautujat saavat sähköpostiin retkikirjeen 11.12. Ilmoittautuminen 10.11-10.12.

 

Lisätietoa Joulupolusta


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

 

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa

Työtehtäviini kuuluu koululaisten (7-14-vuotiaiden) vapaa-ajan toiminta kerhojen, retkien ja leirien muodossa, ja koulutyössä olen aktiivisesti mukana. Koulutan kerhonohjaajia ja isosia tehtäviinsä sekä pidän rippikouluja. Ohjaan myös naisille Gospel-lattareita.