Kauneimmat joululaulut Länsimäen kirkossa

su 16.12. kello 18.00

Kauneimmat joululaulut Länsimäen kirkossa Länsimäen kirkko

Arkihuolesi kaikki heitä - ja tule laulamaan kauneimpia joululauluja!

Niityllä lunta, hiljaiset kadut...

Tule virittymään joulutunnelmaan kauneimpien joululaulujen parissa!

Länsimäen kirkon kauneimmissa joululauluissa kolmantena adventtisunnuntaina on kanttorina Riikka Jäntti. Mukana myös Cecilia-kuorolaisia.

Vapaa pääsy.

Kauneimmat joululaulut- tilaisuuksissa kerätään kolehtiin, jonka avulla Suomen Lähetysseura auttaa kehitysmaiden lapsia.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.