Kaikenikäisten retki Vivamon jouluvaellukselle

la 15.12. kello 12.30

Kaikenikäisten retki Vivamon jouluvaellukselle

Vivamo, Lohja

Lämpimästi tervetuloa vaeltamaan keskelle joulun tapahtumia Vivamoon. Hyppää mukaan bussiin ja tule nauttimaan päivästä.

La 15.12. lähdemme iltapäiväksi Lohjan Vivamoon Ihmeellinen ilo  -jouluvaellukselle. Lähtö kirkolta n. klo 12.30, paluu n. klo 17.30. Vaellus klo 14, kesto n. 1h 30 min. Jouluvaelluksen jälkeen joulupuuro.

Syö lounas kotona ja hyppää Vivamon bussiin! Hinta aikuisilta 35e, lapsilta (4-12v.), 25e, pienemmät ilmaiseksi. Hinta sisältää kuljetukset, lipun jouluvaellukselle ja puuron.

Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 23.11. mennessä, p. 09 830 6450 tai hameenkylan.seurakunta@evl.fi . Mukaan mahtuu 30 hlöä. Sään mukaiset varusteet, esitys on ulkona. Retkellä mukana Jarna.

(Kuva: Vivamon Raamattukylä)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)