Pikkunorsun joulukirkko

ti 11.12. kello 10.15

Pikkunorsun joulukirkko Kivistön kirkko

Pikkunorsun joulukirkko on musiikkipainotteinen lasten ja perheiden joulukirkko

Pikkunorsun joulukirkko on musiikkipainotteinen lasten ja perheiden joulukirkko. Kivistön kirkossa on kaksi kirkkohetkeä klo 9.15 ja klo 10.15.

Siellä voit laulaa ja soittaa yhdessä toisten kanssa jouluisia lauluja. Kirkkohetkessä saat kuulla myös Antti Avaruusmiehen ja Maija Matkaajan mietteitä joulusta.

 

Ryhmiltä toivotaan ilmoittautumista etukäteen kts. Helena Fyhr.

Tervetuloa


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.