Emma Salokoski & UMO: Muuttuvat joulut

la 8.12. kello 18.00 - kello 19.15

Emma Salokoski & UMO: Muuttuvat joulut Pyhän Laurin kirkko

UMO Jazz Orchestra ja laulajatar Emma Salokoski tekevät yhteisen joulukiertueen, joka saapuu Pyhän Laurin kirkkoon 8.12.18. Salokosken valitsemasta ohjelmistosta löytyy jouluklassikoiden lisäksi solistin omia, epätavallisempia suosikkeja. Konsertissa kuullaan myös aivan uusia joululauluja, kuten Olavi Louhivuoren säveltämä ja Salokosken sanoittama Jouluaamu sekä uutta joulumusiikkia Seppo Kantoselta. Monet kappaleista ovat saaneet värikkäät ja kirkkokonserteissa herkän vivahteikkaasti soivat uudet sovitukset kapellimestari Mikko Hassisen käsissä. Liput: 34 € / 30 € / 18 €.

Konsertin kesto on n. 75 min. Ei väliaikaa.

Liput Liput 34 € / 30 € / 18 € kirkon ovelta ennen konserttia klo 17.15. alkaen tai ennakkoon Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/event/emma-salokoski-umo-muuttuvat-joulut-lippuja/235003

 

Laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski on pitkällä urallaan tehnyt laajasti töitä musiikin saralla. Hän on esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoilla. Salokoski on julkaissut yhteensä kahdeksan albumia, joista kolme omaa nimeään kantavan Ensemblen kanssa. Hänen ensimmäinen soololevynsä Kiellettyjä asioita julkaistiin 2015. Salokoski on vaikuttanut myös yhtyeissä Quintessence, Q-Continuum, Don Johnson Big Band ja Ilmiliekki ja tehnyt yhteistyötä mm. Jukka Perkon, Avantin ja Palefacen kanssa sekä julkaissut yhteisen levyn Omani uni Maria Ylipään kanssa. Hän voitti vuoden kotimaisen naissolistin Emma-palkinnon v. 2006.

– Ei varmaankaan ole sattumaa, että juuri joulun ympärille on sävelletty niin paljon musiikkia. Talven pimeyden keskellä musiikki on paras tapa nostaa mielialaa. Joulu on otollista aikaa palata vanhoihin klassikoihin, joiden tenho ei koskaan vähene. Samalla se antaa tilaisuuden luoda täysin uutta musiikkia ja uusia traditioita. Konsertin nimi ”Muuttuvat joulut” kuvastaakin elämän ikuista muutosta: jouluna on hyvä tehdä tilannekatsaus, mitä kulunut vuosi on vienyt mennessään ja tuonut tullessaan, Emma Salokoski tunnelmoi.


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

UMO