Silkin aamukahvit

pe 7.12. kello 10.00 - kello 12.00

Silkin aamukahvit

Asukastila Silkinportti, Tikkurilantie 44 F, 2. kerros. Käynti sisäpihan puolelta.

Tule nauttimaan aamupalaa ja viettämään aikaa yhdessä alueen asukkaiden kanssa.

Silkinportin asukastilasssa on perjantaisin tarjolla maksuton aamiainen. Paikalla diakoniatyöntekijä sekä kaupungin työntekijöitä. Tule vaihtamaan viikon kuulumiset ja syömään aamupalaa yhdessä. Aamiaisessa hyödynnetään Yhteisen Pöydän tarjoamia elintarvikkeita. Tervetuloa!


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Yhteistyössä Vantaankaupungin kuntalais- ja maahanmuuttajapalvelut

Diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppilla

Olen kotoisin Keski-Suomesta ja olen aloittanut Tikkurilan seurakunnassa kesäkuussa 2018. Tätä ennen olen työskennellyt vanhusten parissa lähihoitajana ja sitten opiskellut diakoniksi. Olen hoivaihminen, jolle ihmisläheinen työ sopii. 
Seurakunnan diakoniatyössä on ihanaa sen itsenäisyys, vaikka samalla toisilta työntekijiltä saa tukea. Tämä on myös hyvin vaihtelevaa. Tässä saa oikeasti kohdata ihmisiä ja ainakin toistaiseksi on tuntunut, että sille kohtaamiselle on aikaa. Odotan, että pääsen pitämään toisaalta ryhmiä ja toisaalta yksityistapaamisia. Odotan myös, että pääsen auttamaan oikeasti ihmisi ja kulkemaan hetken rinnalla. Olen vapaa-ajallakin sellainen, että tykkään olla ihmisten kanssa. 
Aikaisemmista omista elämänkokemksista voi ammentaa toisille. Tarkoituksena on, että vastuulleni tulee esimerkiksi sururyhmiä,  maahanmuuttajatyötä ja yhteisvastuukeräystä.
 

Katso myös

to 28.2. klo 9.00 -11.00

Asolan seurakuntatalo

Asolan Ankkurit-aamupala

Maksuton aamupala ja yhdessäoloa. Tervetuloa!
pe 1.3. klo 9.30 -12.00

Seurakuntasali, Vernissakatu 4

Kahvia ja keskustelukumppaneita

Yhteisöllinen aamupala keskustelun merkeissä
su 3.3. klo 18.00 -19.00

Hämeenkylän kirkko

Miesten sauvakävelypiiri / Aikuistyö & Seniorityö.

Sauvakävelypiiri kokoontuu parittomien viikkojen sunnuntaisin kello 18. Lähtö kirkolta. Mukana on seurakunnan pastoreita.