Kuunloiste- ja Aurinkotanssi-lapsikuorot

ke 5.12. kello 15.00 - kello 16.00

Kuunloiste- ja Aurinkotanssi-lapsikuorot

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus

Kuorossa on kivaa!

Kuunloiste-kuoro on 6-12-vuotiaille ja Aurinkotanssi 10-14-vuotiaille laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä.

Kuorot harjoittelevat yhdessä keskiviikkoisin klo 15-15.45 ja Aurinkotanssilaiset jatkavat vielä 15 minuuttia keskenään. Syksyn mittaan katsomme, jaetaanko kuorot omikseen vai jatkammeko yhdessä. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.  

Lisätietoja Riikka-kanttorilta riikka.jantti@evl.fi.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ke 20.2. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus, Koulutie 8

ke 27.2. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus, Koulutie 8

ke 13.3. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus, Koulutie 8